Agentie de publicitate full service    en | ro
Despre noi  Portofoliu  Servicii  Noutati  Contact 
Ne consideram o agentie inovativa, care jongleaza cu mix-ul de canale media si ideile simple pentru a construi prestigiul unui brand. Moto-ul nostru este “A Brand affair that lasts” si transformarea visului in realitate. Suntem o agentie de publicitate full-service orientata catre rezultate si scopul nostru este asigurarea roadelor proiectelor bine gandite.

Ideile creative sunt prietenii nostrii cei mai buni. Mancam, discutam, ne plimbam, respiram, ne jucam si ne distram impreuna de aproximativ 5 ani. Ele ne aduc bucurie si suntem siguri ca proiectele noastre vorbesc de la sine. Aceasta totusi este numai suprafata, in spatele ei sta strategia care duce la rezultate.

Compania dumneavoastra si agentia noastra se contopesc, avand ca impuls aceleasi obiective. Focusarea echipei noastre, comunicarea si respectarea deadline-urilor atrag succesul proiectelor dumneavoastra. Dorinta de a atinge perfectiunea prin munca este bazata pe o legatura stransa cu clientii si brand-urile pe care acestia le reprezinta.